Reiki

 

Reiki betyr ¨universell livskraft¨ og er en healingsform som ble utviklet av Mikao Usui fra Japan tidlig på 1900 tallet

Reiki virker på flere plan, det emosjonelle følelsesplan, det psykiske og mentale plan samt på det åndelige og spirituelle plan.

Reiki kan brukes på mange måter og kan utføres ved berøring eller som fjernhealing. Ved berøring tar vi utgangspunkt i noen grunnposisjoner ut i fra Reiki’s behandlingsmodell. Videre er den godt egnet til behandling av dyr.

Under reikihealingen gjør vi bruk av symboler, men for å kunne utføre denne form for healing må vi ha mottatt Reiki-innvielse som utføres av en Reikimester. Reiki-innvielsene består av 3 grader hvor man mottar en ny innvielse for hver grad, og hvor man for hver grad blir innviet i høyere energifrekvenser.

 

Reikihealing

En reikihealing har en varighet på ca 60 min.
Pris kr 800,-.

Ved behov for et lengre healingsforløp med Reiki, vil behandlingen beløpe seg på kr 3500,-. Et slikt forløp består av 6 healinger, hvorav 4 påfølgende dager ofte er det gunstige. Deretter 2 behandlinger med en ukes mellomrom. Eventuelt etter avtale.

 

Fjernhealing

Ved en guidet fjernhealing mottar til healing der du er. Tid og rom eksisterer ikke i den indre verden, hvilke betyr at en fjernhealing kan være like virkningsfult som en fysisk healing.

Vi starter med å avtale tid for samtale. Deretter setter vi av tid hvor healingen finner sted. 

Pris kr 500,-.

 

Reikihealing kurs

Det settes opp nye kurs høsten 2023 dersom du selv ønsker å bli en utøvdende reikibehandler.
Det kreves ingen forkunnskaper for å delta på disse kursene. For mer info om Reikikurs: følge denne linken.

Hjertelig velkommen skal du være!

Reikimester
Siv Nancy Ingvaldsen

 

Kontaktinformasjon:
Tlf: 900 781 26
Email: sivnancy@hjertetsvisdom.no