Drømmekurs

Lær deg selv og kjenne gjennom dine drømmer

 

 Drømmekurset vil fremover bli satt opp som nettkurs – eller på etterspørsel

 

 Kurset vil bli satt opp i to deler. Du kan selv velge om du kun vil ta del 1, eller om du vil fortsette og følge opp med del 2. 

Kurset passer for alle. Det passer for de som ønsker å bruke sine drømmer som et redskap til å forstå seg selv bedre, og som ønsker å oppnå en større selverkjennelse. Kurset passer også for de som jobber som terapeut og som ser muligheter i å kunne bruke drømmer som et alternativ i sin virksomhet.

 

 

Del 1

Del 1 byr på en del teoretisk forståelse om drømmer, drømmefaser og symbolikker. Vi kommer også til å jobbe med chakraene, da de er inngangsportaler til vår psyke på ulike nivåer. Det vil bli lagt opp til en gruppehealing / meditasjon som en avslutning på dagen.
Varighet: Lørdag fra kl 10:00 – 17:00


Neste kurs er satt ….

Pris kr. 1300,- inkl. materiell.

Del 2

Består av 7 selvutviklende kvelder hvor vi tar for oss kursistenes drømmer og tolker disse. Det blir gitt oppgaver fra gang til gang, med et og et chakra som utgangspunkt for våre drømmer. Vi vil også jobbe med noen ulike øvelser knyttet til drømmearbeid. Kveldene avsluttes med en meditasjon, etterfulgt av et gongbad. Siste kvelden avslutter vi med en chakrabalansering. Varighet hver kveld fra 18:00 – 22:00.

Følgende kvelder er satt opp:

Pris kr. 2800,- inkl. materiell

Betaling:
Kr 500,- betales som depositum ved påmelding. Depositumet tilbakebetales inntil en uke før kursstart. Deretter ingen refusjon.

Kursene blir holdt på min hjemmeadresse i Tors vei på Åsgårdstrand.
For nærmere opplysning, ta kontakt med meg på min mailadresse, eller på tlf 900 781 26.

Velkommen skal du være!