GONGBAD OG LYDHEALING – TØNSBERG

 

Gong er et kraftfullt healende instrument som sammen med meditasjon og avspennende teknikker bidrar til å løse opp i blokkeringer. Lyd er vibrasjon, og vibrasjon skaper bevegelse. Avspenning i seg selv skaper flyt i vårt energisystem.

Gongen bryter med tid og rom og bidrar til at sinnet og tankene stilner. Den får oss til å falle inn i en dyp meditativ tilstand. Lyden av gong og dens lydbølger stimulerer også vårt kjertelsystem og har en healende effekt på våre chakraer.

Vi starter seansen med en meditativ avspenning av kroppen, slik at du får muligheten til å falle helt til ro før vi setter i gang med spillingen, hvor du får leve deg inn til lyden av Gongen. Under disse gongbadene spilles det rolig. 

Ved hver fullmåne holdes det gongbad med fokus på det stjernetegnet fullmånen befinner seg i, og hvor vi avslutter sekvensen med å intonere tegnets nøkkelsetning / mantra. Under disse gongbadene spilles det mer intenst.

 

NESTE GONGBAD:

24.02.24 –  kl. 17:00 – 18:30
Gongbad og lydhealing – meditasjon på fiskenes fullmåne.
Solen i fiskene – månen i jomfruens tegn.

22.03.24 –  kl. 17:00 – 18:30
Gongbad og lydhealing – meditasjon på værens fullmåne.
Solen i væren – månen i vektens tegn.

Adresse: SatNam Yoga – Nordre Løkkevei 15 – Nøtterøy

Oversikt over fullmåne- og nymånefasene for 2023 kan du se her.

Velkommen skal du være!

 

KOMMENDE GONGBAD – VÅREN 2024:

25.01.24 – Gongbad under fullmånen hvor solen står i vannmannen og månen i løven.

Fullmånemeditasjon


Hvert stjernetegn representerer en bestemt kvalitet vi ALLE skal utvikle. Ved å ta et bevisst valg om å jobbe med disse gjennom blant annet fullmånemeditasjon, vil vi sette fart på vår egen selvutvikling.  

De to – tre døgnene før fullmånen er særdeles sterke og en ideell tid dersom vi ønsker å opprette kontakten innover, og med vår åndelige veileder eller hjelpere på det indre plan. Under selve fullmånen kulminerer energiene på sitt sterkeste, mens det i de to – tre etterfølgende døgn er tid for å integrere de nye innsiktene.  

Ved påmelding betales kr 300- via vipps til 693722. 

Kontaktinformasjon:
Tlf: 900 781 26
Email: sivnancy@hjertetsvisdom.no

Velkommen skal du være!

 

Klippekort

Ved kjøp av klippekort gis hver 7 gongbad gratis.