Terapi og selvutvikling

 

Det finnes mange måter å drive selvutvikling på, men felles innenfor den åndelige forståelsen, er at vi søker å utvikle oss slik at vi kan høyne vår bevissthet og tilegne oss nye nivåer av åndelig energier. Det vil hjelpe oss slik at vi lettere kan komme i kontakt med den vi dypest sett er, og hva som er vår hensikt med vår nåværende inkarnasjon og utvikling.

Våre tanker og følelser har sterk innvirkning på vår helbred. Gjennom endringer av vårt negative tanke- og følelsesmønster, og ved bruk av positive affirmasjoner, vil vi kunne arbeide oss frem mot helbredelse og et mer meningsfylt liv.

Selvutvikling handler om å utvikle seg selv, og finne tilbake til vårt dypere potensial.

Det er når vi frir oss fra livets lenker vi virkelig kan stråle, og komme ut med den vi i sannhet her.

 

Når har vi behov for terapi og healing?

Når vi kommer dit hen i livet hvor vi kjenner på håpløsheten og meningsløsheten, oppstår det en søken etter svar på etter meningen med livet. Kanskje vi merker oss en udefinerbar lengsel og en følelse av sorg, eller det kan være vi opplever depresjon og angst eller annet. Under slike tilstander hvor vi sitter fast og ikke kommer videre, kan terapi og healing være til hjelp slik at vi kan få løst opp i gamle handlingsmønstre og blokkeringer.

Jeg tilbyr følgende

Åndelig livsveiledning
Healingsterapi
Regresjonsterapi
Hjertehealing
Reikihealing
Fjernhealing
Massasje
Hotstone massasje
Husrens
Astrologisk tolkning
Drømmetolkning
Guidede healingreiser

 

Foruten dette holder jeg gongbad og fullmånemeditasjoner, kurs- og temakvelder.

Bestilling av time

Ønsker du å bestille time til en av mine tjenester kan du kontakte meg via telefon, eller du kan sende meg en melding her. Jeg vil svare deg så fort jeg kan. Jeg driver min praksis …

Mitt telefonnr; 900 781 26

Siv Nancy Ingvaldsen