Grunnkurs i hvordan holde gongbad

13 og 14 april – 10:00 – 16:00

Det har blitt veldig populært å bruke gong som lydhealing, lydbad og lydreiser, enten man jobber som terapeut, yogainstruktør, med guidede avspenningsmeditasjoner eller lignende. 

Gong er et kraftfullt healende instrument som sammen med meditasjon og avspennende teknikker bidrar til å løse opp i blokkeringer. Lyd er vibrasjon, og vibrasjon skaper bevegelse i vårt energisystem. 

På dette kurset vil du lære det helt grunnleggende, og det kreves ingen forkunnskaper.

Vi starter helgen med en lydreise for å tune oss inn, og for at du skal få føling med lyden av gongen og dens vibrasjoner. Deretter går gjennom noen grunnleggende teknikker, men når vi skal spille gong er det til syvende og sist viktig å lære seg å spille intuitivt og med hjertet.  

Du vil lære deg hvordan du skal bygge opp gongen til ulike høyder, og hvordan du kan bruke andre instrumenter i de ¨stille stundene¨, som også er viktig under et gongbad.  

Gongen er et fantastisk redskap som leder oss inn i en meditativ tilstand, og som med sine høyfrekvente vibrasjoner bidrar til at sinnet og tankene stilner. Den får oss til å falle inn i en dyp meditativ tilstand. Lyden av gong og dens lydbølger stimulerer blant annet vårt kjertelsystem, og har en healende effekt på våre chakraer, samtidig som dens healende effekt gir oss muligheten til å få løst opp i følelsesmessige såvel som mentale blokkeringer. Lyd er vibrasjon, og vibrasjon skaper bevegelse.

Et gongbad er en indre reise, hvor hver reise kan oppleves veldig forskjellig.

Påmelding:
sivnancy@hjertetsvisdom.no
Villa Møllebakken 6 – 3026 Tønsberg
Tlf; 900 781 26

Pris: kr 3 200,-. 
Dato: 13 og 14 april 2024

Max antall plasser er 5 personer. 
Din plass blir bekreftet når du har betalt. Ved eventuelt avmelding inntil 14 dager før kursstart blir ikke beløpet refundert,-.
Det tilfaller et avbestillingsgebyr på kr 500,- ved avmelding 14 dager før kursstart. 

Det blir servert kaffe, te, frukt og nøtter. 
Matpakke må medbringes. 

Varmt velkommen

Siv Nancy