REIKIMESTER LÆRER

 11 og 12 mai 2024

For å kunne bli Reikimesterlærer forutsettes det at man har blitt innviet og tatt Reiki 1, 2 og 3, og at man har praktisert Reiki over tid.

Når du skal velge Reikilærer, er det viktig å kjenne etter hvilke lærer du trekkes mot, for da vil du ledes mot den som passer best for deg og ditt bevissthetsnivå. Jeg siterer forfatteren av boken Reiki, Tove Irene Anderssen, hvor hun i sin bok skriver at man ikke må forvente at en reikimesterlærer er et overmenneske som vet alt, men et medmenneske som har satt seg inn i reikimetoden etter beste evne. Disse ordene er noe som virkelig appellerer til meg. Det er lærerens bevissthetsnivå og personlige egenskaper som er avgjørende for hvordan man opplever kvaliteten på undervisningen. 

Det finnes ulike retninger innen Reiki, og Reiki kan kombineres med mange andre behandlingsmetoder. Jeg er av den oppfatningen at man ikke skal sitte å holde på sin visdom, men at den skal læres bort til alle som er åpne og mottagelige for nye innsikter. Det handler ikke om å være useriøs, men at man ønsker at flest mulig skal få muligheten til å utvikle seg spirituelt og åndelig uten at det skal koste en formue.

På dette kurset går vi gjennom ulike temaer, i tillegg til at du vil lære hvordan du kan undervise i Reiki 1, 2 og 3.

Kh
Siv Nancy Ingvaldsen

Sted:
Villa Møllebakken – St. Olavsgate 6
Tønsberg

Pris kr 7 500,- 
Betales mot faktura

Kontakt informasjon:
Tlf; 900 781 26
sivnancy@hjertetsvisdom.no