Drømmetolkning som redskap til selvutvikling

 

Våre drømmer fungerer som brobygger mellom vårt ubevisste og bevisste sinn, og gjennom sitt symbolspråk forsøker de å fortelle oss om våre livsprosesser og hvilken retninger vi tar i livet. Drømmene har et budskap å fortelle oss, som er av stor betydning for vår videre utvikling og vekst.

Drømmene representerer ulike dimensjoner i oss, hvilke betyr at noen kan være fremtidsorientert, noen beskriver hva vi fortrenger i oss selv, mens andre igjen forsøker å formidle hvilket potensiale som ligger i oss.

Gjentagende drømmer viser til noe i vårt indre som virkelig prøver å komme til overflaten.

Det er meget interessant å se hvilke effekt drømmearbeid har for drømmeren når de får en tolkning, og følgelig en forståelse av hva drømmene forsøker å formidle. Jeg gir blant annet en skriftlig tolkning, for det har vist seg å være av betydning for drømmeren, som i ettertid kan se sin egen utvikling.

Dersom dette skulle være av interesse, ta gjerne kontakt med meg.

Pris pr. skriftlig tolkning kr 500,-

Drømmetydning er et fantastisk utgangspunkt som terapi og egenutvikling.

Kombinasjonen av drømmetydning, astrologisk tolkning og regresjon.

Drømmetydning, astrologisk tolkning og regresjon er ypperlige redskaper som sammen fungerer veldig godt. De understøtter hverandre og hjelper med å bringe opp i lyset det som ikke lenger tjener oss. Nedenfor på siden finner du en deling fra Mette-Marit og hennes opplevelser med dette arbeidet.

Klikk her for mer info.

 

 

En deling skrevet av Mette-Marit, 20. sep, 2013

SÅ flott hjemmeside Siv. Jeg har vært så heldig å kunne bruke Siv til tolkning av mitt drømmearbeid de siste årene. Å jeg kan love deg hun er rå dyktig på dette. Det beste syntes jeg er at de er skriftlige å man kan se litt tilbake på drømmene. For det mine drømmer fortalte, brukte jeg år på å akseptere i meg. Å da fornektet jeg på en måte tolkningen til SIv. Men når jeg endelig aksepterte og tillot budskapet å integrere i meg, så hadde jeg fantastisk glede av å se at: Jo alle drømmene hadde i grove trekk sagt det samme de siste årene , men jeg som person stod rett og slett i veien for egen utvikling. For å klare å «overbevise» meg, å hjelpe meg å bryte ned min motstand i meg, satt Siv opp et sjels horoskop som jeg har hatt veldig glede av. Jeg forstår egentlig mer og mer for hver gang jeg leser dette. Da dette underbygget drømmebetydningen, så ble det for meg en super kombinasjon. Kan virkelig anbefales om du står litt fast.