Fullmåne i væren

20.10 – kl. 15:57

🍂🍁🍂🍁🍂

Solen i skorpionen

23.10 – kl. 05:51

🍂🍁🍂🍁🍂

Vi står overfor en forholdsvis sterk fullmåne hvor solen står plassert i vekten og månen i væren. Mars som er personlig hersker i væren står i en ganske tett forbindelse med solen, hvilket forsterker værens tematikk. Nå er dette møtet vel og merke avtagende, og det betyr at de forut for denne fullmånen har hatt sitt eksakte møte med hverandre. Men da går Mars like godt inn i et heftig og anstrengt møte med Pluto, et møte som kulminerer på sitt sterkeste 22 oktober, dagen før solen går inn i skorpionens tegn. Dette kan man se på som en prøvelse før solen beveger seg inn i skorpionen, tegnet som er forbundet med død, transformasjon og forvandling.

Det er kanskje det som er litt essensielt nå, dette møte mellom Pluto og Mars, for her møtes krigeren og ødeleggeren i et spenningsforhold med hverandre, men med det som hensikt å eliminere og destruere det som hører våre lavere instinktive drifter og begjær til. Dette for at vi skal kunne åpne opp for noen nye indre verdier og en ny bevissthet i oss. Det er derfor voldsomme krefter som kan utspille seg mellom disse to kamplystne energiene, som sammen kan ha særdeles sterke ødeleggende krefter.

Mars er også svekket når den står plassert i vektens tegn som den gjør akkurat nå, men dette fordi det er behov for å samle nye krefter når den skal møte sine prøvelser når den går inn i skorpionens tegn, for der er Mars faktisk sjelelig hersker. Den må samle krefter, ruste seg opp og igjen gjøre seg kampklar, for den 30 oktober beveger Mars seg inn i skorpionen.

Som sjelelig hersker i skorpionen røsker Mars tak i oss, og skaper en kamp som foregår på det indre plan, sånn at vi endelig kan ta et oppgjør med våre lavere instinktive drifter og begjær, hvilket er av nødvendighet når vi begynner å strekke oss mot det okkulte og det indre åndelige liv. Det er kampen mellom personlighet og sjel vi her ser utspille seg, hvor personligheten til slutt vil falle på kne for så å bli et redskap for sjelen. Når sjelen begynner å styre skuta blir det i en helt ny retning og mot helt nye mål.

Vel, dette er den esoteriske forklaringen på hva energiene vil med oss. På det ytre plan kan de de gi oss noen opplevelser av at ting kan falle litt i grus, men dette avhenger av hvor langt vi har kommet i vår egen livsprosess.

Med disse ord ønsker jeg dere alle en riktig god fullmåne, og en spennende transformerende tid. 🔥🧡

Kh
Siv Nancy