Ukens astrologiske betrakninger

 
Denne uken vil mars bevege seg inn i fiskenes tegn, og under innflytelse fra disse energiene kan man komme til å oppleve noen humørsvingninger. Mars er en energi som er knyttet til impulsivitet, og den kan bli noe utålmodig i sine handlinger. Når den plasserer seg i fiskenes tegn, kan den bidra til en manglende vilje og ubesluttsomhet. Det kan oppleves som om man blir trukket i to tråder, hvor mars i det ene øyeblikket går i gang i et fullt tempo, for så å trekke seg inn i seg selv hvor den lurer på hva den i det hele tatt holder på med. Energiene kan derfor skape noe frustrasjon.
 
Se opp for ikke å fortrenge ditt sinne, men forsøk heller å få utløp for den for eksempel gjennom et indre arbeid. Det kan også være at du kjenner en økende kraft og vilje til å ville disponere dine krefter til å hjelpe andre. 🧘‍♀️🧘‍♂️
 
Mars står i en litt anspent forbindelse til Merkur, som er på vei inn i tvillingens tegn. Disse energiene kan derfor de neste tre dagene føre til en splittet tankegang, samt noen verbale konfrontasjoner.
 
Optimisme og økt skaperglede 🙏💙
 
For øvrig har vi med noen fine forbindelser å gjøre, mellom solen og Jupiter, Saturn og Pluto. Disse energiene indikerer en positiv kraft som kan bidra til mer optimisme og glede, økt bevissthet og mer flyt i energiene. Disse energiene har vart i nesten en uke allerede, og vil vedvare frem til kommende nymåne. Det kan derfor være lurt å nyttiggjøre seg denne kraften, som blant annet bidrar til økt skaperglede. Mot slutten av mai måned og i månedsskifte, vil vi møte en mer intensitet i energiene igjen.
 
Kos dere og nyt noen gode dager alle sammen. 💙
 
Kh
Siv Nancy