MARS OG JUPITER I VÆREN
Nå blir det ildfullt 🌞🔥

Mars har nå entret sitt eget tegn væren, så nå kan vi forvente full trøkk. Mars er hersker i væren, som er det aller første tegnet i astrologien, og den starter derfor på en ny syklus som varer i 2 år. Det gjør den gjerne med full styrke, som om man kan få et slags kick hvor man tar helt av.

Det som kjennetegner mars i væren er sterk vilje, pågangsmot, selvtillit, handlekraft, spontanitet osv. Men den kan også bli veldig egenrådig, dumdristig, krigersk og altfor vågal. Mars i væren gir masse drivkraft og stimulerer konkurranseinstinktet og behovet for å vinne. Da kan man komme til å ta unødige sjanser, hvilket det kan være lurt å ha seg på minne. Med denne sterke viljekraften bør man også se opp for at man ikke overkjører andre, og at man forsøker å beherske sitt eget stormfulle sinne. Når det er sagt, viser ofte et innestengt sinne og aggresjon til at man holder igjen egen vilje, motet, drivkraften og handlekraften. Det er en tid nå til å ta noen sjanser og gå i gang, og til å følge den retning og de mål man ønsker å realisere, men det blir viktig å gå i gang med det som virkelig betyr noe. I motsatt fall kan man komme til å spre sine energier i altfor mange gjøremål, og følgelig kan man risikere å bli utbrent.

✨✨✨

MARS OG JUPITER MØTES 29 MAI 💫

Det er en tid nå hvor vi kan komme til å oppleve et ganske så høyt energinivå, hvor ting skjer raskt fordi vi blir mer ekstroverte, selvstendige, modige, impulsive og eventyrlystne. Den 29 mars møtes Mars og Jupiter i væren, og dette blir ildfullt. Dette er igangsettende energier, hvor vi nå vil oppleve å bli mer foretaksomme. Det er liksom ikke en tid for utsettelser nå. Det man imidlertid kanskje bør være oppmerksom på, er og ikke å overdrive disse sterke impulsene, for da kan det fort gjort gå galt. Men samtidig er det også en tid nå hvor vi kanskje vil takle de litt store prosjektene. Det viktige her er å holde fokus mot vårt virkelige mål, og passe på at vi ikke søler bort energiene i altfor mange små og villendene prosjekter.

Det er stor sannsynlighet for at mange kan komme til å kjenne på en stresshodepine i disse dager, og fysisk aktivitet kan komme til å gjøre godt for å få utløp for disse sterke ildenergiene.

✨✨✨

MARS OG CHIRON MØTES 15 JUNI 💫

Den 15 juni møtes Mars og Chiron i værens tegn, og da kan man komme til å møte noe sårt knyttet til det som har vært nevnt. Det kan være man kan komme til å måtte innse at ting ikke har godt som forventet som følge av at man til eksempel har stilet for høyt. Det kan være man får møte sitt overmot. Men det kan også være at man kommer til å møte på det motsatte, hvor man er skuffet fordi man lot sjansen fare oss forbi på grunn av manglende mot og selvtillit. Dette er mulige scenarier.

✨✨✨

MARS I KVADRATUR MED PLUTO – 24 juni – 2 juli 💫

I perioden mellom 24 juni og 2 juli vil den krigerske Mars gå inn i et spenningsfylt møte med den Pluto. Her kan man møte noen sterke destruktive ødeleggende krefter i form av maktkamper og konflikter. Man kan oppleve det som om ting når et slags bristepunkt for det kollapser.

Som vi ser kan energiene komme til å påvirke oss både positivt og negativt. Det kommer an på hvordan de treffer vårt eget personlige horoskop. Men det er også her vår frie vilje kommer inn i bilde i forhold til våre valg og hvordan vi håndterer det vi møter på vår vei. Det er en tid for eventyr, fart og spenning nå, men muligens med modifikasjoner.

Det er viktig å huske på at vi alle har væren, Mars og Jupiter et eller annet sted i horoskopet vårt. Jeg for min del har Jupiter i væren i mitt fødselshoroskop, så selv om jeg er født i jomfruen, vil disse energiene så absolutt påvirke meg.

Med disse ord ønsker jeg dere noen spennende og innholdsrike dager. 💞

Kh Siv Nancy

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra meg med blogginnlegg og info om kurs m.m. 👇 https://hjertetstempel.no/kontakt-meg/