Lydmassasje kommer høsten 2024

 

Massasje for kropp og sjel

 

Massasje fjerner spenninger og bidrar til velvære og økt tilstedeværelse i egen kropp. Den vekker menneskets sanser og har en avstressende og lindrende effekt, samtidig som den bidrar til økt blodsirkulasjon. Under massasjen brukes det nøytral olje, og behandlingen foregår i en behagelig atmosfære med en rolig bakgrunnsmusikk.

 

Healingsmassasje / avspenningsmassasje 

Healingsmassasje / avspenningsmassasje er en lett rytmisk kroppsmassasje som ved dens lette berøring og oppmerksomhet på pust, tar sikte på å få kroppen i harmoni og balanse. Det jobbes ut i fra kropp, sinn og sjel som en helhet, og når kropp og sinn slapper av, vil vi lettere kunne møte livets utfordringer. Vi vil kunne motvirke blant annet kroppsslitasje, depresjoner og utbrenthet. I en hektisk hverdag vil en ved hjelp av massasje dempe stressrelaterte symptomer som kan sette seg som sykdom på en sliten og utbrent kropp.

Pris kr 1 000,-.
Varighet ca 60 min.

Pris kr 1 200,-.
Varighet ca 90 min.

 

Terapeutisk massasje

Når vi bruker massasje som en terapeutisk behandlingsmetode, går vi inn og merker oss hvor i kroppen den fysiske smerten har satt seg, og hvilke følelser som eventuelt dukker opp ved berøring. Behandlingen starter ofte med en ¨skanning¨ av kroppen, og ut i fra denne teknikken vil vi merke oss hvilke område på kroppen som trenger ekstra omsorg og pleie. Videre er massasjen et ypperlig redskap for å få mer kontakt med seg selv, og for å oppnå en sterkere tilstedeværelse i egen kropp.

Pris kr 1 200,-.
Varighet ca. 90 min.

 

Ryggmassasje

Slitne rygger trenger ofte ekstra omsorg og pleie.

Pris kr 700,-.
Varighet ca. 45 min.

 

Ansikt- og nakkemassasje

Oppløftende og vitaliserende, samt godt for stive nakker. Motvirker stress og hodepine.
Bruker varme stener og kopping under behandlingen.

Pris kr 700,-.
Varighet ca. 45 min

 

Tolking av horoskop og sensing av energi som utgangspunkt for en terapeutisk massasje

Ved en slik massasje tas det utgangspunkt i horoskopet, samt at jeg bruker litt tid på å ¨sense¨ energien og hvor den kan ha satt seg på kroppen. Dette er særdeles gunstig dersom man holder på å jobbe med et spesielt tema i livet, og når man kjenner at man trenger litt hjelp der en ellers står litt fast.

Pris kr 2 200,-.

Timer som ikke blir avbestilt innen 24 timer vil belastes.

Kontaktinformasjon:
Tlf: 900 781 26
Email: sivnancy@hjertetsvisdom.no