Massasje for kropp og sjel

 

Massasje fjerner spenninger og bidrar til velvære og økt tilstedeværelse i egen kropp. Den vekker menneskets sanser og har en avstressende og lindrende effekt, samtidig som den bidrar til økt blodsirkulasjon. Under massasjen brukes det massasjeolje, og behandlingen foregår i en behagelig atmosfære med en rolig bakgrunnsmusikk.

 

Healingsmassasje / avspenningsmassasje

Healingsmassasje / avspenningsmassasje er en lett rytmisk kroppsmassasje som ved dens lette berøring og oppmerksomhet på pust, tar sikte på å få kroppen i harmoni og balanse. Det jobbes ut i fra kropp, sinn og sjel som en helhet, og når kropp og sinn slapper av, vil vi lettere kunne møte livets utfordringer. Vi vil kunne motvirke blant annet kroppsslitasje, depresjoner og utbrenthet. I en hektisk hverdag vil en ved hjelp av massasje dempe stressrelaterte symptomer.

Pris kr 800,-.
Varighet ca 60 min.

 

Terapeutisk massasje

Når vi bruker massasje som en terapeutisk behandlingsmetode går vi inn og merker oss hvor i kroppen den fysiske smerten har satt seg og hvilke følelser som eventuelt dukker opp ved berøring. Behandlingen starter ofte med en skanning av kroppen, og ut i fra denne teknikken blir behandlingen utført. Videre er massasje et ypperlig redskap når en har behov for å få mer kontakt med seg selv og for å oppnå en sterkere tilstedeværelse i egen kropp.

Pris kr 1200,-.
Varighet ca. 90 min.

 

Tolking av horoskop og sensing av energi som utgangspunkt for en terapeutisk massasje

Ved en slik massasje tar jeg utgangspunkt i horoskopet, samt at jeg bruker litt tid på å sense energien og hvor den kan ha satt seg på kroppen. Dette er særdeles gunstig dersom man holder på å jobbe med et spesielt tema i livet, og når man kjenner at man trenger litt hjelp der en står litt fast.

Pris kr 1500,-.
Varighet 90 – 120 min.