Merkur i fiskene 03.02.
Merkur retrograd 18.02 – 09.03

Kan du merke deg at dine tanker vender innover, at du blir mer sensitiv med behov for mer stillhet? Kanskje du kan merke at det er noe som trekker deg innover, og at du mister litt fokus der ute. Det kan være fordi Merkur nå har beveget seg inn i fiskenes tegn.

Konsentrasjonsevnen kan svekkes, og tankene bli mer utflytende. Det er en fin periode til å gå inn i en indre stillhet, og åpne opp for en indre dialog gjennom et mediterende arbeid. Merkur er planeten som står for kommunikasjon, og når den plasserer seg i fiskenes tegn, som er tegnet for det indre liv, så blir vi mer introverte og sensitive. Det er en gunstig tid til å la seg bli inspirert.

Den 18. februar vil Merkur starte sin retrograde bevegelse i fiskenes tegn. Da kan dette bli ytterligere forsterket, hvor tenkningen blir mer introvert. Man kan få noen konsentrasjonsproblemer, og oppleve det som om man ikke klarer å henge med i samtaler, og derfor blir misforstått. Man mister derfor lett fokus. Men, det er også en tid for å la seg bli inspirert, ved å lytte innover. 

 

La deg få lov til å bli inspirert <3 

Kh
Siv Nancy