Nymåne i tvillingen

30.05.22 – kl. 12:30

🌟

 

 Det er nymåne i tvillingens tegn i dag, og enhver nymåne definerer starten på noe nytt. Det er som om ting står litt stille når nymånen er på sitt sterkeste. Det kan være at den stillheten viser til den roen vi trenger å etablere for at de to som tvillingen representer, nemlig personlighet og sjel, skal klare å finne frem til hverandre på en harmonisk måte. Da vil vi klare å samle tankene våre, sånn at vi blir i stand til å fokusere på det som er viktig for oss, og i forhold til det som videre skjer.

Merkur holder på å avslutte sin retrograde bevegelse i tyrens tegn. Den stopper opp 2 juni for å begynne å gå direkte igjen. Når den har oppholdt seg i tyren har den forsøkt å få oss til å tenke fornuftig og grundig gjennom saker og ting, sånn at vi ikke skal forhaste oss. Merkur i tyren har sørget for at våre tanker og ideer har nådd oss på bakkeplan. Den har forenet luft med jord, og følgelig forsøkt å få våre luftige tanker og ideer satt ut i konkret handling.

Og det er handlingens tid nå, med så mye ildenergi som vi er under innflytelse av ettersom både Jupiter og mars står plassert i værens tegn. Vi trenger motet og handlingskraften til mars i væren, og vi trenger Jupiters evne til å tørre å ta sjansen og til sikte mot nye mål. Disse energiene gjør oss mer vågale, og de får virkelig ting til å skje. Vi må bare passe på at vi ikke tar helt av, og at vi holder stø kurs.

Når Merkur stopper opp og blir stående i det vi kaller en stasjonær posisjon, kan det oppleves som om ting stopper opp. Når den står i denne posisjonen, vil det være i en anspent forbindelse med Saturn. Dette skal vi i bunn og grunn være glad for, fordi Saturn vil her forsøke å formidle til oss at ting faktisk tar tid. Den ellers så utålmodige og rastløse tvillingen trenger og bli gjort oppmerksom på dette, sånn at vi kan være trygge og sikre på at ideene våre blir båret frem, og at vi når de målene vi nå setter oss.

Det er en spennende tid nå, hvor mye nytt vil blomstre frem, og smått om senn ta form. Mange nye prosjekter vil nok få se dagens lys som følge av disse innflytelsene.

Det er viktig å huske på at vi alle har tvillingen et eller annet sted i horoskopet vårt. Jeg for min del har tvillingen i mitt niende hus, hvilket betyr at nymånen kan påvirke noe i forhold til min undervisningsform.


Med disse ord ønsker jeg dere alle en inspirerende og innholdsrik uke.
💞

Kh

Siv Nancy Ingvaldsen