SOLEN I LØVEN 🌞♌️

22.07.22

✨
Solen har nå avsluttet sin reise gjennom krepsen, og beveget seg i går kveld inn i den storslåtte løvens tegn. Vi har beveget oss fra det sensitive, følsomme og familiekjære, til det mer ildfulle, lekne og feststemte, for løven som person liker ofte det storslåtte, luksuriøse og pompøse som den eventyreren den er. Den typiske løven er stolt og forfengelig, liker seg i sentrum, og tar ofte på seg en rolle hvor den kan bli et midtpunkt.

Løven er kjent for å ta stor plass, og at den liker seg på livets scene hvor den kan bli beundret og sett opp til. Men det finnes imidlertid to typer løver, hvorav den ene er veldig stille, reservert, forsiktig og nesten litt redd for å være synlig, mens den andre med sitt store ego brøler høyt for å tiltrekke seg oppmerksomhet i sitt behov for å bli sett og hørt.

Løven er det etterfølgende tegnet til krepsen, som handler om det familiære. Dersom krepsen har opplevd en trygg barndom, vil den vise seg som den mer selvsikre modige løven, som kan bli en meget god inspirator og leder for andre mennesker. Dersom krepsen har opplevd en utrygg og vanskelig barndom derimot, vil den trekke seg inn i skallet sitt og bli den løven som er usikker på seg selv, eller den vil bli den veldig egosentriske løven som gjør alt for å få den tiltrengte oppmerksomheten den som barn aldri fikk.

Solen er viktig når vi har med løven å gjøre, fordi den er hersker i dette tegnet både på det personlige og sjelelige plan. Solen handler om utstråling, og dersom det er den fysiske solen vi responderer på, vil det være vårt sterke ego vi sender ut. Dersom vi har begynt å respondere på den åndelige solen, som sies å være knyttet til Sirius, vil vi få en helt annen utstråling. Da er det solen i hjertet, og varme og kjærlighet vi sender ut til våre medmennesker. Det er også da Neptun vil begynne å gjøre sin innflytelse, med økende sensitivitet og medfølelse.


Løven er knyttet til vår kreativitet og skaperglede. Den er leken og glad i barn, men det er i møte med barn at det indre barnet holdes i livet. Det indre barnet har en sterk fantasirikdom som tør å uttrykke seg skapende, og som våger å sette litt farge på tilværelsen. Man er faktisk ikke voksen før man tør å la barnet i en selv komme frem er det noe som heter.

Avslutningsvis vil jeg bemerke datoen solen gikk inn i løvens tegn, som var 22.07.22. Tallet to står for kjærlighet og visdom, mens tallet 7 sies å være knyttet til indre visdom, mystikk og intuisjon, og er knyttet til det åndelige og mystisisme.

Med disse ord ønsker jeg dere alle noen fargerike og solrike dager. 🌞💞

Kh

Siv Nancy Ingvaldsen
Bestilling av årshoroskop som er gjeldende fra fødselsdag til fødselsdag👇