SOLEN I SKYTTEN – 22.11.22 ☀️♐️
Nymåne i skytten og Jupiter direkte – 23.11.22
 


Solen har nå beveget seg inn i skyttens tegn, fra vannets og følelsenes element til et bevegelig ildtegn. Når solen beveget seg gjennom det forutgående tegnet skorpionen, var det med mål for øye å dykke ned i vårt eget mørke for å møte med våre egne skyggesider, for dernest å gi slipp som følge av selverkjennelser. Gjennom transformasjon og forvandling har vi hatt muligheten til å riste av oss noe gammelt, og bli ferdig med ting som har hindret oss i vår videre vekst og utvikling.

Det er da skyttens tema trer i kraft, hvor skytten spenner sin bue og skyter pilen i retning av de nye målene den setter seg. Det er nettopp dette med mening og mål som blir så viktig nå, og det å holde fokus i retning av disse.

Dagen etter at solen beveger seg inn i skyttens tegn er det nymåne, og alle nymåner viser til starten på en ny syklus hvor det er gunstig å sette seg noen nye intensjoner. På denne dagen stopper også Jupiter som er hersker i skytten opp, for å begynne å gå direkte igjen etter å ha beveget seg retrograd.

Når Jupiter har beveget seg retrograd, har den hatt som hensikt å få oss til å reflektere over mening, mål og retning i livet. Den avslutter sin retrograde reise i fiskenes tegn, som er knyttet til det spirituelle, åndelige, vårt indre liv, evne til å vise medfølelse, vår sensitivitet osv. Jupiter er forbundet med økt bevissthet og ekspansjon. Disse energiene hjelper oss derfor til å danne oss et overblikk og til å leve mer inspirert. De målene vi setter oss mens solen passerer skyttens tegn og mens Jupiter befinner seg i fiskene, kan derfor bli preget av de energiene vi er under innflytelse av.


Jupiter i fiskene forbinder hodet med hjertet, og når hjertet forbindes med det mentale, vil vi få noen tanker om at de målene vi søker må rettes mot det medmenneskelige – med kjærlighet for våre medmennesker. Det er iallfall gunstig nå å la seg bli inspirert til å følge de målene som kommer til oss via vår intuisjon.

✨✨✨

Skytten er knyttet til ekspansjon og økt bevissthet, men den har også en tendens til overdrivelser. Dens utfordring er derfor å holde fokus, sånn at den kan sikte pilen i riktig retning. Den bør se opp for ikke å sikte for langt, for da kan den miste perspektivet, hvilket kan føre til nederlag og skuffelser. Den bør også se opp for ikke å skyte for mange piler i hytt og pine og i altfor mange retninger, for da ledes den fort gjort bort fra sine virkelige mål. Sist, men ikke minst trenger den å hente frem dens vilje som det ildtegnet den er, til å våge å skyte pilen mot de mål den søker mot som gir livet en dypere mening. De målene som kommer til oss oss når vi lever inspirert.

Mantraet til skytten er derfor som følger:

Jeg ser målet. Jeg når dette mål, og deretter ser jeg et annet.

God reise alle sammen, for husk, vi har alle skytten et eller annet sted i horoskopet vårt.

Kh

Siv Nancy Ingvalden