Solen og Chiron i væren ☀️♈️
Et sår knyttet til vår identitet blir aktivert

Jeg fikk litt lyst til å fokusere litt på Chiron, et lite himmellegeme som aktiverer noe sårt i oss. Dette fordi jeg selv med full styrke har fått kjenne på denne fullmåneperioden vi nylig har passert hvor Solen, Chiron og Venus møttes eksakt. Det er lenge siden jeg har kjent fullmåneenergiene så sterkt at det har satt seg som smerter i hele kroppen min, og nærmest gjort meg dårlig. Men slike smerter kan også oppstå som en reaksjon på en friksjon når noe er ved å bli healet opp. Og det er ikke bare meg som har hatt sterke opplevelser under innflytelse av disse tiltagende energiene, for jeg har fått henvendelser fra flere andre som særdeles den siste uken har grått mange tunge tårer, kjent på en lengsel, frustrasjon, sinne og sorg, ikke minst kjærlighetssorg som følge av brudd. Det er også de som har kjent på en enorm skuffelse over at samarbeidsprosjekter har gått helt i stå osv. Og det er akkurat disse energiene vi har hatt et møte med, som har påvirket oss hva det nevnte angår. Det har blitt pirket ved vår verdighetsfølelse, motet og viljen vår til å hevde oss selv, realisere det vi ønsker å gjøre, sårbarhet knyttet til vår identitetsfølelse, selvtillit og selvfølelse.

Chirons sår under den siste tiden har gjerne blitt påført oss gjennom noen smertelige relasjoner og menneskemøter, men det for at vi skal få muligheten til å gjenopprette en ubalanse i oss. En ubalanse mellom Yin og Yang, mellom det maskuline og det feminine, mellom viljen og motet og vår evne til å bruke motet på en harmonisk og kjærlighetsfylt måte uten å overkjøre eller la seg bli overkjørt av andre osv. Det handler om å gi, men også om å ta imot, hvilket for mange som med meg er veldig vanskelig.

🍃🌸🍃

Chirons symbol er en nøkkel 🗝

Chiron beskriver den sårede healer, den som er litt ute av stand til å hjelpe seg selv. Chiron beskriver derfor det såret som oppstår når vi blir brennende inne med noe vi ikke klarer å uttrykke, og som følgelig resulterer i at vi blir brennende inne med vår livskraft, våre evner og kvaliteter. Dens symbol er en nøkkel, som kan beskrive noe den helbredelse som oppstår i oss når vi begynner å leve ut vårt potensial, når vi våger å trosse den frykten og de begrensingene i livene våre som gjør at vi stagnerer osv. Det vil da skje et vendepunkt slik at vi med nøkkelen kan begynne å åpne opp noen helt nye dører i oss selv, hvorpå vi vil få tak i noen helt nye ressurser og kanskje uante krefter i oss. Vi vil dermed få utløp for energiene vi så lenge i oss har holdt tilbake av frykt for igjen å bli såret. Ved tilgang og bruk av Chirons nøkkel vil våre sår følgelig bli healet.

Kanskje du har merket deg noe sårt og at Chirons healende effekt har åpnet opp noen nye dører for deg?
En trøst, disse energiene er fra i dag av avtagende.

Kh
Siv Nancy