Uranus og Mars går inn i et eksakt møte
13.02.19

Tidlig onsdag morgen den 13.02.19 går Mars og Uranus inn i et eksakt møte i værens tegn, og dette viser til at vi får med noen sterke intense energier å gjøre. Har man til eksempel over tid båret på en eller annen form for frustrasjon eller et innestengt sinne, ja så er det ikke usannsynlig at dette vil få utløp nå som sterke utbrudd. Reaksjoner kan oppstå voldsomt og plutselige, og ikke minst overraskende. Både Uranus og Mars danner også en forbindelse med nodene, hvilke betyr at eventuelle utbrudd eller hendelser kan ha rot i noe karmisk, og som en løsrivelse fra et eller annet i så henseende.

Det ligger en sterk mental kraft knyttet til disse energiene, hvor nye tanker og ideer kan komme som sterke impulser, og som lyn fra klar himmel. Dette for at vi skal begynne å tenke nytt. Det er i denne forbindelsen spennende å ta i betraktning at mars er den sjelelige hersker i væren, og Uranus den åndelige herkser. Det kan derfor være at man kollektivt kan få tilgang til energier knyttet til en høyere plan, men som forutsettes at man bryter med noe gammelt. Væren er de nye tanker og ideers fødested, og Uranus er den som bryter med det gamle gjennom revolusjon.

Vel, med disse ordene ønsker jeg dere alle en riktig fin uke, og kjenner du sinne blusse opp, ja så ta deg gjerne en joggetur =D

Kh
Siv Nancy Ingvaldsen