VENUS I KREPSEN 💜✨
Omsorg og kjærlighet

Sterk sensitivitet med tilgang til noen dypere innsikter

Kjærlightsplaneten Venus beveget seg i natt inn i den følsomme krepsens tegn. Krepsen som tegn er opptatt av det familiære, sitt hus og hjem, og Venus liker å ha det vakkert og harmonisk rundt seg. Mange vil derfor fokusere på hjemmet og familieidyllen i en periode nå, og forsøke å skape trivsel for seg selv hva egen bosituasjon angår. Man blir veldig knyttet til sine kjære, samt at man får et behov for å engasjere seg, for det ligger mye omsorg og kjærlighet under innflytelse fra disse energiene. Dersom dette ikke er på plass i eget liv, kan man komme til å kjenne på en sterk og dyp lengsel etter det nære og kjære.

Merkur og solen står tett sammen i krepsens tegn, som begge disse står i en fin forbindelse med Neptun akkurat nå. Dersom Merkur og solen spiller på lag, vil vi bli i stand til å se klarere bakenfor våre illusjoner, og da vil vi også kunne forstå hvem i egentlig er. Merkur er sendebudet, og den som forbinder menneskets lavere og høyere bevissthet, slik at det kan opprettes en kontakt mellom personlighet og sjel. Når solen og Merkur står i denne fine forbindelsen med Neptun, kan vi få noen innsikter som kan resultere i at vi løftes åndelig sett. Når Månen det siste døgnet i tillegg har stått sammen med Neptun, har de gitt oss muligheten til å få mer kontakt med den astrale verden og den familien/gruppen vil tilhører på det indre plan. Det vil si at dører har vært åpne, slik at vi lettere kan har fått tilgang til livet på den andre siden.

Solen og Merkurs forbindelse med Neptun kan derfor akkurat nå være med på å gi oss noen dypere innsikter nå, dersom vi er åpne for dette. Kjenner du deg litt trøtt i dag, så kan det være gunstig å rette oppmerksomheten innover i stedet for utover.

Jeg har en god venninne som kontaktet meg i dag, angående en sterk opplevelse hun hadde i natt hvor hele kroppen kriblet og hvor hun opplevde det som om hun svevde. Før hun kom tilbake til seg selv, fikk hun kontakt med sin avdøde farmor. Dette er opplevelser vi kan få når vi har med slike energier å gjøre. De er raskt forbigående, men gjør dypt inntrykk på oss.

Uranus og den nordlige noden går nå inn i et møte med hverandre, som intensiveres de neste dagene. Mer om dette kommer, men det jeg kan si er at det ligger muligheter for en sterk frigjøring i disse energiene. Mulig de energiene vi er under innflytelse av akkurat nå er med på å forberede oss.

Med disse ord ønskes dere alle en riktig god uke ❤

 

Kh
Siv Nancy