Venus i krepsen
07.05.23 – 05.06.23

🍃 🎋 🍃

Kjærlighetsplaneten Venus beveger seg i dag inn i den omsorgsfulle, familiekjære, intuitive men også emosjonelle og dypsindige krepsens tegn. Da krepsen er et vanntegn, vil kjærligheten bli styrt av dype følelser. Venus i dette tegnet kan derfor vise seg som varm og omtenksom, hvor den blir styrt av en betingelsesløs kjærlighet som ønsker å skape trygghet innenfor det familiære, i vennekretsen og omgivelsene. Det er en tid hvor dype bånd kan etableres nå.

Krepsen kan også vise seg som veldig sårbar og usikker når den ikke våger seg ut av krepseskallet sitt, og da vil den utvise stor forsiktighet i møte med nye mennesker og i kjærlighetslivet. Venus kan derfor aktivere noe sårt i den usikre og forsiktige krepsen, som kan gjøre den altfor avhengig av de rundt seg. Dette fordi den har et stort behov for trygghet, anerkjennelse og de å føle seg ivaretatt, elsket og verdsatt.

Venus liker å skape harmoni og skjønnhet i sine omgivelser, mens krepsen er opptatt av familien og hjemmet. Det er derfor en tid nå hvor mange vil fokusere på familieidyllen og det å skape trivsel rundt egen bosituasjon. Dersom dette ikke er på plass i livet derimot, kan man komme til å kjenne på en sterk dyp lengsel og manglende verdighet. Da kan det være fint å gi seg selv litt egenkjærlighet, for husk at det i krepsen til syvende og sist handler om å komme hjem i seg selv, hvilket skjer gjennom en forening mellom vårt indre og vårt ytre, mellom vår sjel og personlighet. Det er noe jeg kjenner at jeg skal gjøre nå, gi meg selv litt omsorg og egenkjærlighet for å styrke min verdighetsfølelse.

Med disse ord ønsker jeg dere alle en riktig god søndag, og husk at når alt kommer til alt er via alle en stor kollektiv familie, hvor alle trenger omsorg og kjærlighet. 💞  

Kh
Siv Nancy Ingvaldsen