Hjertets Tempel

Undervisningsrom

 

Fordelen er at du kan studere i ditt eget tempo

 

 Oppstart under nymånen i vannmannens tegn
24.01.20 – kl. 10:00

Året 2019 har bydd på store utfordringer for mange. Dette henger sammen med et møte mellom noen sterke universelle energier, og disse har ført med seg en del transformasjoner på et grunnleggende plan, både for det enkelte menneske og i det kollektive samfunn som helhet. Den 12.01.20 kulminerte disse energiene, med mål for øye at vi skal få mer tak i vår ÅNDSKRAFT.   

Vi kommer hver måned til å arbeide med ulike temaer innen åndelig selvutvikling. Fokuset er å åpne hjertet og jobbe med å få mer sjelskontakt. Til det kreves det at vi må gi slipp på gamle tanker og følelser gjennom selverkjennelse og transformasjon. Meditasjon er et viktig redskap i dette arbeidet, for meditasjon og healing styrker vårt mentale legeme, hvor vår sjelsbevissthet befinner seg.

Ved påmelding i gruppen vil dere legges til i en healinggruppe / healingsirkel, hvor det blir gitt gruppehealinger og personlige healinger. Vi vil også jobbe med lyssirkler, for å intensivere lyset på jorda gjennom et tjenestearbeid. Link.

Vi kommer også til å jobbe med det helt grunnleggende, hvor vi mediterer på chakraene og våre legemer. Vi gjør bruk av mantraer, og ved å intonere disse, vil vi styrke vår energisystem.

Temaer og aktiviteter

Guidede meditasjoner
Chakraene og vårt energisystem
Menneskets evolusjonære reise

Aura, energi og bevissthet
Når sjelen banker på
Hjertets sensitivitet
Når hjertet åpnes
Hjertets utvikling
Vårt ego og hjertets utviklingsfaser
Astrologi
Temaer som er relevante i astrologien
Hvorfor møter vi motstand
Hvordan kan motstand bli vår styrke
Drømmearbeid
Åndelighet i hverdagen
Åndelig psykologi
Ensomhet
m.m.

 Gruppen blir ledet av meg, Siv Nancy Ingvaldsen, og jeg driver firmaet Hjertets Visdom. Jeg har et brennende ønske om å skape en gruppe og et engasjement som kan bidra til vekst og utvikling for det enkelte menneske, og at vi sammen som gruppe kan hjelpe med å løfte hverandre. 

Det kreves ingen forkunnskaper for å bli medlem i gruppen, og det gis  rom for å komme med forslag og innspill til aktuelle temaer. 

Det er viktig at vi alle viser respekt for hverandre, for dette skal være en plattform hvor vi jobber ut i fra hjertet, og med en intensjon om at alle skal få lov til å føle at de er med i et gruppefelleskap. 

Månedspris kr 300,-. 
(Det er ingen bindingstid).
Betalingen gjelder for inneværende måned

Betalingen foregår via vipps på telefonnr. 900 781 26
eller til kontonr. 6219 12 59640.

Jeg ser frem til å møte deg <3